Continental Cykeldæk

Den tyske dækproducent Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og slanger. Når det kommer til racerdæk har Continental længe været toneangivende og markant aktør i cykelbranchen.

Racerdæk fra Continental har gennem årene vundet flere priser og anerkendelser, og det er ikke for sjov, at dækproducenten ligger i den absolutte top, når det kommer til dæk til racercykel og mountainbike.

De meste kendte Continental cykeldæk til racer er Grand Prix serien og Gatorskin. Særligt Continental Grand Prix 5000 og Continental 4-seasons som Cykelmotion-online har anmeldt her.

Meste populære Continental cykeldæk

Se alle Continental cykeldæk i shoppen

Cykeldæk i absolut verdensklasse

Continental bygger bl.a. deres dæk på erfaringer fra cykelryttere fra alle niveauer og grene af landevejscykling.

For at kunne tilbyde de bedste løsninger til slutbrugere, har Continental et stort netværk af testpersoner samt et testteam, der prøver alle dæk og giver feedback ud fra deres oplevelser. Dette team består af alt fra professionelle, supermotionister til motionister.

Historien om Continental beretter, at alle dæk er produceret med stor omhu og engagement. Alle Continental dæk er udvikles i Korbach i Tyskland under nøje inspektion. Når du køber er racerdæk fra Continental, oplever du hurtigt at der er lagt hjerte og sjæl bag udtrykket “handmade in Germany”.

Læs mere om Continental racerdæk

Continentals gummiblanding og punkteringsbeskyttelse

Continental cykeldæk er bl.a. kendetegnet ved deres Black Chili gummiblanding som skal give længere holdbarhed og mindre rullemodstand. Komforten i dækkene er også noget, som fremhæves, og her bruger Continentals den såkaldte Active Comfort-teknologi, som skal absorbere vibrationer og forbedre køreoplevelsen med dækket. Dækket giver det bedste greb med det nye Lazer Grib, der gør dig et med vejen, da det er lavet med laserskåret profilstrukturer.

Continentals punkteringsbeskyttelse i dæk til racercykel er ofte Vetran teknologien, som bla. Bruges i det anmelderroste helårsdæk Grand Prix 4-seasons. Vectran et stærkt syntetisk fiber, der ligger som et spindelvæv inde selve dækket.

Det har en enorm styrke og lav vægt. Vectran er lettere, bremser mere stabilt og yder en formidabel modstandsdygtighed mod sten, og “snakebites – og så påvirker det ifølge Continental ikke rullemodstanden negativt.