Pirelli cykeldæk

Italienske Pirelli leverer high end racerdæk, der henvender sig til den kvalitetsbevidste rytter og professionelle atlet, der vil have det bedste cykeldæk fra øverste hylde.

Med Pirelli får du italiensk varmblod og finesse blandet med mange års erfaring fra produktion af dæk til biler og motorcykler.

I skrivende stunde hedder Pirellis dækserie til racercykel P Zero og her finder du de 3 dæk: TT, Velo og 4S, som alle er topdæk designet til forskellige formål.

Mest populære Pirelli cykeldæk

Se alle Pirelli cykeldæk i shoppen

Dækserien ligger i den dyre ende af prisskalaen, derimod får du her et kvalitetsdæk med mange kilometer. De 3 dæk beskrives således, at TT-dækket er i kategorien performancedæk med fokus på lav vægt og høj fart.

Velo-dækkene er lidt tungere, men der er stadig fokus på performance, men også den gode punkteringsbeskyttelse. Pirellis 4s-dæk er et all-season dæk, der med et tykkere lag gummi sikrer flere kilometer og bedre køreegenskaber – hele året rundt.

Italiensk kvalitet og effektiv gummiblanding

Pirellis gummiblanding bygger på SmartNET ™ Silica-teknologien, der skal levere lav rullemodstand og et yderst effektivt vejgreb – også under våde forhold. Punkteringsbeskyttelsen er i top og levetiden er lang. Pirellis SmartNET ™ Silica-forbindelse indeholder mikroskopiske partikler, der er anbragt systematisk, hvilket skaber et stærkt, langvarigt racerdæk.

 

Om Pirelli

Den Italienske cykelproducent Pirelli blev grundlagt i Milan i 1872 og er i dag en verdenskendt producent af dæk til biler og motorcykler, men i 2017 gjorde Pirelli sin entré på den internationale cykelscene med cykeldæk til landevej.

Erfaringen byggede de naturligt på mange års erfaring med udvikling af dæk til det højeste niveau. Siden 2017 er det gået stærkt, og Pirelli har formået at placere sig i toppen som en troværdig dækproducent, der leverer cykeldæk, som kan vinde cykelløb på absolutte højeste niveau.

Pirelli bygger sine dæk på en kombination af banebrydende teknologi, erfainger og input fra ekspertcyklister samt test fra tusinder af kilometer under forskellige vejrforhold for at sikre, at vores dækkene lever op til de høje standarder.

Læs mere om racerdæk fra Pirelli