Schwalbe cykeldæk

Den tyske dækproducent Schwalbe har de sidste årtier været toneangivende på den store cykelscene. Målet er at levere de absolut bedste cykeldæk til racercykel, mtb og gravel og det synes at lykkes.

Alle kender Schwalbe. Næsten ihvertfald, for dækproducenten formår at være tilstede i alle genrer af cykelverdenen. Især racercykel, city, mtb og senest gravel.

Nogle af de meste kendte racerdæk fra Schwalbe er all round dækket Durano Plus, som har høstet mange roser på grund af den gode kombination af punkteringsbeskyttelse, komfort og slidstyrke. Også Schwalbe Pro One – som er Schwalbes high end racerdæk – har gjort sig bemærket som et af de hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk på markedet.

Mest populære Schwalbe cykeldæk

Se alle Schwalbe cykeldæk i shoppen

Alsidige og holdbare dæk til racercykel

Hos Schwalbe er produktion og udvikling primært fokuseret omkring cykeldæk og slanger til cykler. Schwalbe bruger mange ressourcer på at udvikle og gøre Schwalbe til et af de absolut bedste cykeldæk på markedet – og den strategi har de stor succes med.

Det er ikke en tilfældighed, at Pro touren og ambitiøse cyklister kører med Schwalbedæk, ligesom deres city-dæk sidder på en stor del af de herre- og damecykler, der triller ud af cykelbutikkerne i Danmark.

Nøgleordet må siges af være alsidighed og stort udvalg. Schwalbe har et kæmpe udvalg at forskellige cykeldæk til stort set alle discipliner: Landevej, gravel, city eller skoven. Der findes altid et dæk fra Schwalbe, som passer til en særlig disciplin eller et særligt terræn. Det er noget af det, som gør Schwalbe så unik i modsætning til nogle af de andre dækproducenter på markedet.

Læs mere om Schwalbes racerdæk

Schwalbe Graveldæk

Schwalbes hjerte banker for Gravel.

Gravel dækserien hedder “G-One”, og her finder du cykeldæk, som kan bruges i alle terræner og imødekommer rytterens ambitioner på asfalterede veje, stier og på grus. Kører du mest på asfaltveje er G-One Speed noget for dig.

Føler du dig hjemme i offroad, så bør du vælge G-One Bite eller G-One Ultrabite. Hvis du er til både asfalt og offroad er G-One “Allround” det bedste valg.

Gedigent gummi og punkteringsbeskyttelse

Dækkene udemærker sig også ved, at de er lette at montere, de har den korrekte sammensætning og gummiblandinger til alle terræner og vejforhold, dækkene skal bruges i. Indenfor dæk til racercykel kan bl.a. nævnes Addix compound gummiblandingen, som bruges til både landevejs-, mountainbike- og graveldækkene.

Schwalbe er også kendt for punkteringsbeskyttelse, som er en fast ingrediens i stort set alle deres cykeldæk. De mest kendte til racerdæk er SmartGuard, som er et “bælte” inde i dækket, samt V-guard-beskyttelsen og så TwinSkin, som består af to lag, der beskytter dækkets sider s) mod skarpe genstande og snitskader.