Continental Grand prix 4-season – 700x23c

Continental Grand prix 4-season – 700x23c

kr.395.00

Continental Grand Prix 4-Season er et pålideligt helårsdæk til træning og i konkurrence udviklet til at med fokus på god punkteringsbeskyttelse, lang holdbarhed og et godt vejgreb i al slags vejr.

Pris og beholdning er sidst opdateret d. 17. maj 2024 06:58

Beskrivelse

Continentals helårsdæk bygger på erfaringer og know how fra en populær dækserie, som har været det foretrukne for mange cykelelskere i mere end 10 år.

Grand Prix 4-seasons er optimeret til alle underlag og vejrforhold – også til lave temperaturer. Man bemærker straks, dækket har et mønster som skal forbedre vejgrebet og lede regnvand væk fra dækket. Rullemodstanden er lav, og der er godt med fart i de her dæk.

Med en dækbredde på 23, 25, 28 og 32 mm bredde appellerer foldedækket Grand Prix 4 Seasons til mange rytter- og hjultyper.

Dækket her er et 23 mm.

Dækkets gummiblanding er Continentals kendte BlackChili-Compound og Ppunkteringsbeskyttelsen ligger i Vectran teknologien, der er angivet til 330 TPI (Treads Per Inch). Dækkets sidevægge (siderne) er armeret med Duraskin, som er er en rød-brun maske af et polyamidstof, der omslutter kabinettet under selve dækkets slidbane.

Continental Grand Prix 4-seasons har vundet priser og høstet gode anmeldelser.