Vittoria cykeldæk

Den italienske dækproducent Vittoria blev grundlagt i 1950´erne og den har gennem årerne opbygget et stærkt brand inden for Pro Touren og cykelindustrien. Vittoria er i skrivende stund verdens største producent af cykeldæk.

Vittoria er kendt for at lave racerdæk i flere prisklasser, og nogle af de mest kendte dæk er Vittoria Corsa, Vittoria Rubino og Vittoria Zaffiro Pro som kommer i forskellige udgaver med forskellige egenskaber. Dækkene er til både slange og tubeless.

Vittoria har I en årrække høste priser og anerkendelser for deres racerdæk, som har været – og stadig er de første over målstregen i de store cykelløb.

Se alle Vittoria cykeldæk i shoppen

Racerdæk med banebrydende gummiblanding

Vittorias bruger Graphene gummiblandinger, som har flere egenskaber. Gummiblandingen kombinerer ​​hastighed, kontrol og holdbarhed og er meget banebrydende af sin art. Læs mere om Vittorias Graphene gummiblanding.

Det er Vittorias målsætning at udvikle de bedste racer dæk til alle niveauer og især de unikke Vittoria Corsa dæk i serien af racerdæk. Vittoria sponsorerer en lang række af professionelle cykelhold på Pro Touren herunder Movistar og Argos Shimano samt en række andre mindre hold.

Igennem samarbejdet med top-atleter opnår Vittoria en uvurderlig viden om, hvordan deres cykeldæk performer under alle tænkelige vej- og vejrforhold. Et perfekt laboratorium til at teste og udvikle og dele erfaringer og opretholde produktionen for at udvikle nye og bedre cykeldæk til racercykel.

Læs mere om racerdæk fra Vittoria