Specialized cykeldæk

Made for riders. By riders. Amerikanske Specialized er mest kendt for deres high end racercykler og mountainbikes, men de har også en del andre produkter på hylderne – herunder nogle formidable cykeldæk i topklasse.

Specialized vil være bedst til det, de kaster sig ud i. Sådan er det. Siden grundlæggelsen i 1974 har Specialized udviklet cykeldæk til landevej og mountainbike. Design, innovation og samarbejde med de bedste og hurtigste ryttere har altid været på dagsordenen hos Specialized, der udvikler nogle af de bedste racerdæk i verden.

Det er ikke tilfældigt, at ryttere som Peter Sagan, Julian Alaphilippe, og Anna van der Breggen kører Specialized, og cykeldæk fra Specialized har flere gange trillet over målstregen i verdens aller største cykelløb.

Mest populære Specialized cykeldæk

Se alle Specialized cykeldæk i shoppen

Racerdæk fra Specialized

Hvad cykeldæk til landevej angår, er produktkataloget ikke helt så stort som andre dækproducenter som Continental, Pirelli og Vittoria. Hos Specialized satser man smallere, men kvaliteten er stadig i top.

Når du stifter bekendtskab med Specialized, så vil du sikkert møde begrebet S-Works, som er det premium- og professionelt orienterede topbrand. S-Works er synonymet med ekstra godt og ekstra dyrt. Er du eliterytter eller kompromisløs motionist som gerne giver ekstra for et kvalitetsdæk, så er S-Works for dig.

Specializeds dækserie til landevej hedder Turbo. Det er fx S-Works Turbo Cotton dækket, som er et gennemdesignet landevejsdæk med en utrolig smidig dækkarkasse på 320 TPI. Det skaber et let, smidigt og hurtigt dæk. Specialized kalder det selv for ’verdens hurtigste dæk’.

Læs anmeldelsen af S-Works Turbo Cotton på cykelmotion-online.dk

Gummiblanding og punkteringsbeskyttelse

Dækkene fra Specialized er udviklet på Specializeds Gripton compound gummiblanding. GRIPTON skal give høj komfort og et forbedret greb i både våde og tørre forhold. Med GRIPTON er du sikret utrolig lav rullemodstand kombineret med et rigtigt godt greb på vejen.

Specializeds punkteringsbeskyttelse hedder Black Belt.

Bliv klogere på landevejsdæk i vores guide til at finde det rigtige cykeldæk